OHJEET VAPAAEHTOISILLE

Pysäköinti
Pääpysäköintialueet P1, P2 ja P3 ovat tarkoitettu pääasiallisesti kilpailijoille ja yleisölle. Talkooväelle on varattu tilaa P4 parkkipaikalta sekä Ahertajantien reunalta. Katso tarkemmin reitti- ja aluekartasta. Pyritään minimoimaan omilla autoilla tuleminen kisa-alueelle jotta kisavieraille saadaan käyttöön mahdollisimman paljon parkkipaikkoja.

Ruokailu
Jokainen vapaaehtoinen ilmoittautuu Infoon (jäähallin nurkalla), josta saa ruoka- ja makkaraliput työvuoron pituuden mukaan. Lipuilla saa kisaruokalasta (Hakkarin koulun ruokala) ilmaisen lounaan sekä grillistä kisamakkaran. Kahvia/teetä on vapaasti tarjolla viipalekoulun luokassa sijaitsevassa toimitsijakahvilassa.

Ilmoittautuminen
Jos olet kiinnostunut osallistumaan kisojen järjestämiseen, ilmoittaudu oheisen lomakkeen kautta. Vielä ehtii mukaan!

Toimitsija-asut
Toimitsija-asuna on Adidaksen Autheno S/S tekninen T-paita ja Response Wind Jacket -tuulitakki. Asujen toimitusajankohta on 5.5. järjestettävän infotilaisuuden yhteydessä.

Kokoontuminen
Eri osa-alueiden vastaavat pitävät omia info/suunnittelutilaisuuksiaan ja hoitavat niihin liittyvän tiedottamisen itsenäisesti.

Esikisa
3.5.2014 oleva aluemestaruusmaastokisa toimii samalla SM-maastojen esikisana. Kukin osa-alue voi tuossa kisassa harjoitella omaa toimintaansa jotta kaikki sujuu kuin rasvattu itse SM-kisaviikonloppna.

OHJEET VAPAAEHTOISILLE
sm_logo_2.png

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

Lempäälä logo Jetta-Talo logo Euroglobe logo sm-maastot2014002005.jpg sm-maastot2014002001.jpg